Domeinnaam
Je domeinnaam aanvragen

Als je een username en password hebt van Flat Cat Hosting (deze heb je ontvangen toen je je aanmeldde voor een Flat Cat Hosting pakket), dan kun je op eenvoudige wijze domeinnamen aanvragen via deze pagina. Hiernaast kun je controleren of de gewenste domeinnaam nog vrij is. Via deze pagina bieden wij een beperkt aantal (populaire) extensies aan. Wil je een andere domeinnaam-extensie? Neem dan contact met ons op!

Als je een domeinnaam wilt aanvragen, dan hebben wij alleen je username en password, je naam, je e-mailadres en de nieuwe domeinnaam nodig. Voor een .nl-domein dien je bovendien een ingevuld registratieformulier naar ons op te sturen (dit is verplicht in het reglement van SIDN).

Klik hier om direct een domeinnaam aan te vragen

Prijzen

Hieronder staan de prijzen vermeld van de domeinextensies die wij standaard aanbieden. Voor alle extensies gelden de voorwaarden van de betreffende domeinregistratie-instantie.

.nl:€15,00 .com:€15,00 .net:€15,00
.org:€15,00 .info:€15,00 .biz:€15,00
Prijzen per jaar, exclusief 19% BTW.

Een registratie voor een domeinnaam is altijd minimaal voor één jaar (ingaande vanaf het moment dat de registratie geaccepteerd is door de betreffende instantie) en wordt ieder jaar automatisch met een jaar verlengd. Opzegging dient tenminste één maand voor ingang van een nieuwe registratieperiode plaats te vinden.
Domeinnaam controleren

Via onderstaand formulier kun je controleren of je domeinnaam nog vrij is. Deze service maakt gebruik van externe servers. Houd er rekening mee dat het controleren enige tijd in beslag kan nemen!
www.   (Controleer meerdere domeinen)